Amanoslarda 42 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Amanos Dağlarında gerçekleştirdiği operasyonda 42 bin hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Amanos dağlarının muhtelif yerlerinde hint keneviri tarlaları...

Google Haberlere Abone ol
Amanoslarda 42 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi

Hatay İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Antakya İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Amanos Dağlarında gerçekleştirdiği operasyonda 42 bin hint keneviri bitkisi ele geçirildi. Amanos dağlarının muhtelif yerlerinde hint keneviri tarlaları tespit eden Jandarma Ekipleri harekete geçti. Kenevir ekili alanları imha etmek üzere düzenlenen operasyona çok sayıda Jandarma Özel Harekat timleri, kobra diye tabir edilen zırhlı araçların yanı sıra, herhangi bir orman yangınına karşı önlem olarak itfaiye ekipleri ve jandarma asayiş timleri katıldı.

Yaklaşık 24 saat süren operasyonlar sonucu Jandarma erişebildiği irili ufaklı 40 esrar tarlasında toplam 42 bin dişi hint kenevirini ele geçirdi. Ele geçirilen kenevirlerin bir kısmı esrar tarlalarında söküldükten sonra, bir kısmı Uzunalıç Köyü kırsalına getirilerek burada imha edildi. Antakya ilçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu maddeyle mücadele çalışmaları çerçevesinde Amanos Dalarındaki operasyonlarının devam edeceği öğrenildi.

CİHAN

Yorumlar