Altınok: Yanlış yapan polisi korumuyoruz

İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok Bağcılar'da düzenlenen ekip otosu hibe töreninde konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Altınok: Yanlış yapan polisi korumuyoruz

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, “Yanlış yapan arkadaşlarımızı tam olarak örtbas etme bu şeklinde bir derdimiz yok. Biz hukukun bize tanımış bulunduğu şartlar çerçevesinde hizmet edeceğiz" dedi.

İlçede rahatlık ve güvenliği sağlamak hesabına çalışmalarını sürdüren Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak üzere 20 tane ekip otosunu Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen törenle teslim etti. Törene İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Altınok, Bağcılar İlçe Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk ve çok sayıda yurttaş katıldı. Tören esnasında Diyarbakır Halk Oyunları ekibinin gösterisi de ilgiyle izlenirken, bir takım yurttaşlar yeni tahsil edilen ekip otoları ile anı fotoğrafı çektirdi. Başkan Lokman Çağırıcı’ya desteklerinden ötürü teşekkür eden Selami Altınok, Çağrıcı’ya plaket takdiminde bulundu.

“BİZİM DE ZAMAN ZAMAN YANLIŞLARIMIZ OLUYOR”

Programda filo konuşma yapan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, "Ne kadar devletimiz merkezi yönetimden bize yardım sağlarsa sağlasın, belediyelerimizin ve sivil cemiyet kuruluşlarımızın katkısını almadığımız takdirde hizmeti dilek ettiğimiz ölçüde verebilme şansımız olmuyor. Elimizden geldiğince toplumun huzuru için en iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnsanların yüzü gülsün istiyoruz bizi gördüklerinde. Zaman süre eleştirilere muhatap oluyoruz, bizim de süre vakit belki yanlışlarımız oluyor. Yanlışlarımızı hissederiz ve gereğini yapmaya çaba ediyoruz. Hata ve kusur yapan arkadaşlarımızı tam olarak örtbas etme bu şeklinde bir derdimiz yok. Biz hukukun bize tanımış bulunduğu şartlar çerçevesinde hizmet edeceğiz. Vatandaşımız bizi gördüğünde itimat duyup rahatlayacak. Biz bu hissiyatı eda etmek için savaş ediyoruz” diye konuştu.

Kaynak: HABER7.COM

Yorumlar