Altınok: Hakkımda her hangi bir ceza yok, adaylığım devam ediyor

Büyük Birlik Partisi(BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören halkının kendisine olan teveccühünü gören bazı insanların seçimi kaybetme korkusuyla gerçek dışı ‘ceza aldı’ yaygaraları yaptığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Altınok: Hakkımda her hangi bir ceza yok, adaylığım devam ediyor

Büyük Birlik Partisi(BBP) Keçiören Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, Keçiören halkının kendisine olan teveccühünü gören bazı insanların seçimi kaybetme korkusuyla gerçek dışı ‘ceza aldı’ yaygaraları yaptığını söyledi. Altınok, "Bu şekilde halkı kandırmaya çalışıyorlar. Turgut Altınok’un hiç bir cezası yok. Adaylığım devam ediyor. Kaybedeceklerini anlayınca çirkefleştiler.” diye konuştu.

Turgut Altınok, yazılı bir açıklama yaptı. Anketlerde önde çıkan ve Keçiörenliler tarafından büyük bir sevgiyle kucaklanarak teveccüh gösterilen bir kişi olduğunu belirten Altınok, "Bana oy verilmesini engellemek isteyenler yine sahte yaygaralar koparmaya başladı. Seçim atmosferine girildiği günden bu yana Turgut Altınok hakkında aslı astarı olmayan bir çok söylemde bulunan, çirkefçe saldırılarda bulunan,karalama kampanyaları yapanlar,seçimi Turgut Altınok’un kazanacağını anlayınca son çirkefliklerini yine gösterdiler. Yine her yerde,herkese ve bazı yayın kuruluşlarına duyurular yapmaya çalışanlar, ‘Turgut Altınok ceza aldı,adaylıktan çekildi’ gibi asılsız sözleriyle tüm Keçiörenlileri kandırmaya ve yanlış yönlendirmeye çalışmaktadırlar. Turgut Altınok’un aldığı hiçbir ceza yoktur. Turgut Altınok’un adaylığı devam etmektedir." diye konuştu.

Keçiören halkının özlemle, hasretle, sevgiyle beklediği hizmet adamı, proje adamı olduğunu söyleyen Altınok, şöyle devam etti: "Bunu başta Keçiörenliler ve tüm Ankaralılar bilmektedir. Biz çok şükür bugüne kadar hizmetlerimizle,başarılarımızla,sevgimizle ve saygımızla var olduk.Kimse Mustafa Ak’a verildiği gibi bize destek vermedi. Kimse elimizden tutmadı.Biz yolsuzluklara, hırsızlıklara, torpile, adam kayırmaya izin vermedik. Biz kasamızdaki delikleri tıkadık ve o nedenle de başarılı hizmet verdik. Belediye personelini de korkutuyorlar işten çıkartacağımı söyleyerek. Bu da yalan. Düzgün çalışan herkes işine devam edecek. Kimseyi işten çıkartmayacağız hepsinin hakkını da tam olarak vereceğiz."
CİHAN

Yorumlar