Altındağlı gençler satranç turnuvasında buluştu

Gençlik Merkezi’nde açılan satranç kurslarında başarı gösteren gençler, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası’nda buluştu. Mücadelenin sonunda, Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi’nden Berkay Sarı zirveye ismini...

Google Haberlere Abone ol
Altındağlı gençler satranç turnuvasında buluştu

Gençlik Merkezi’nde açılan satranç kurslarında başarı gösteren gençler, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Satranç Turnuvası’nda buluştu. Mücadelenin sonunda, Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi’nden Berkay Sarı zirveye ismini yazdırmayı başardı.

Altındağ Belediyesi düzenlediği satranç turnuvasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Belediyenin organize ettiği turnuvaya, Gençlik Merkezi’nde açılan satranç kurslarında başarı gösteren gençler katıldı. Toplam 16 gençlik merkezinden 64 gencin yarıştığı turnuvada, Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmada Zübeyde Hanım Gençlik Merkezi’nden Berkay Sarı birinci, Yıldıztepe Mahallesi Ali Kuşçu Gençlik Merkezi’nden Furkan Günaydın ikinci oldu.

Yirmişer dakikalık maçlar üzerinden yapılan elemeler ile derece için mücadele veren gençler, turnuvada kıyasıya yarıştı. İlk dördün belli olmasının ardından madalya ve hediyelerini alan gençler sevinçlerini, arkadaşları ve merkez sorumluları ile paylaştı.

Turnuvaya katılma cesareti gösteren tüm öğrencilere tişört ve çanta hediye edilirken, birinciliğe hak kazanan yarışmacı tablet bilgisayar, ikinci fotoğraf makinesi, üçüncü ise MP3 çalar ile ödüllendirildi. İlk dörde ismini yazdıran başarılı öğrenciler ayrıca birer satranç takımı ve başarı madalyası almaya da hak kazandılar. CİHAN

Yorumlar