Altın kemeri Samsun'a kazandıran Fatih Atlı, şehir turu atarak halkı selamladı

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Fatih Atlı ile Kırkpınar’da üçüncü olan Abdullah Güngör, şehir turu atarak halkı selamladı. Samsun girişinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri...

Google Haberlere Abone ol
Altın kemeri Samsun'a kazandıran Fatih Atlı, şehir turu atarak halkı selamladı

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan olan Fatih Atlı ile Kırkpınar’da üçüncü olan Abdullah Güngör, şehir turu atarak halkı selamladı.

Samsun girişinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi yöneticileri tarafından coşkuyla karşılanan Atlı ve Güngör’e sporcular tarafından çiçekler verildi. Belediyeye ait üstü açık otobüse binen pehlivanlar, yol boyunca halkı selamladı. Kent merkezinin en işlek caddelerinde konvoy eşliğinde tur attırılan güreşçilere vatandaşlar el sallayarak ve alkış yaparak sevgilerini gösterdi. Bazı vatandaşlar ellerindeki akıllı telefonlar ile konvoyu ve güreşçilerin fotoğrafını çekti.

Yaklaşık 1 saat süren şehir turunun ardından konvoy Büyükşehir Belediyesi önüne geldi. Samsun’a kemeri kazandıran Fatih Atlı ve Abdullah Güngör, Başkan Yusuf Ziya Yılmaz'ı ziyaret etti.

CİHAN

Yorumlar