Altın: Bir suçlu arandı ve bu suçluyu cemaat ilan ettiler

MHP Sincan Belediye başkan adayı Hasan Altın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Hizmet cemaati için 'çete, örgüt, hain, ajan, haşhaşi, in' gibi benzetmelerde bulunması ile ilgili olarak, “Ben kesinlikle.

Google Haberlere Abone ol
Altın: Bir suçlu arandı ve bu suçluyu cemaat ilan ettiler

MHP Sincan Belediye başkan adayı Hasan Altın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra Hizmet cemaati için 'çete, örgüt, hain, ajan, haşhaşi, in' gibi benzetmelerde bulunması ile ilgili olarak, “Ben kesinlikle bu insanlara bu kadar ağır ifadeler kullanmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Ne zaman ki kendileri ile ilgili konular gündeme geldi. Bir suçlu arandı ve bu suçluyu cemaat ilan ettiler.” dedi.

Altın, Cihan muhabirine konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Eğen 11 senedir yapılan yanlış ise bu kadar büyük bir gaflet ve dalalet olamaz bir hükümet adına. Ama bugünkü doğruysa 12 yıldır gaflet içerisindeydiniz, dalalet içerisindeydiniz. Ama ben kesinlikle bu insanlara bu kadar ağır ifadeler kullanmanın doğru olduğuna inanmıyorum. Ne zaman ki kendileri ile ilgili konular gündeme geldi. Bir suçlu arandı ve bu suçluyu cemaat ilan ettiler. Ben buna kesinlikle katılmıyorum. Sigara dahi içmeyen insanlara haşhaşi denmesi, başka konularla suçlanması gerçekten çok üzücü ve üzüntü ile karşılıyorum. Mevcut durumda gerçekten çok üzülüyoruz ve hayretle izliyoruz.” ifadelerini kullandı.

AK Parti hükümetinin yaklaşık 12 yıldır görevde olduğuna işaret eden Altın, "7-8 ay öncesine kadar camia ile AK Parti her hangi bir sorun yoktu. Türkçe Olimpiyatları'na katılabilmek için yarışan, söz alabilmek için ön sıralarda oturmak için adeta yarışıyorlardı. Övgü yarışmalarında bulunuyorlardı adeta. Hatta Sayın Başbakan okyanus ötesinden davet ediyordu, gel özledik diye. Ya o zaman yapılanlar doğruydu ya da şimdi yapılanlar doğru. Burada doğru bir tane.” şeklinde görüş belirtti.
CİHAN

Yorumlar