Altepe: Soma'da yaranın iyileştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, maden faciasının yaşandığı Soma’dan gelen tüm talepleri karşıladıklarını belirterek, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Altepe: Soma'da yaranın iyileştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağız

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, maden faciasının yaşandığı Soma’dan gelen tüm talepleri karşıladıklarını belirterek, yaraların sarılması için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi’nin Mayıs ayı olağan toplantısı, artan meclis üyesi sayısı nedeniyle İl Genel Meclisi’nin Çarşamba’daki hizmet binasında yapıldı. Yer darlığı nedeniyle Heykel’deki tarihi başkanlık binasında gerçekleştirilemeyen meclis toplantılarının bir süreliğine Çarşamba’da yapılacağını belirten Başkan Altepe, inşaatı devam eden yeni Büyükşehir Belediye binasının tamamlanmasıyla meclis toplantılarının buraya alınacağını kaydetti.

Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden felaketinde yaşamını yitiren madenciler için saygı duruşu ile başlayan meclisin açılışında konuşan Başkan Altepe, "Ulusumuzun başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. İnşallah bir daha bu tür sıkıntıları yaşamayız. Bizden ne istendiyse gönderdik. Tabut istendi gönderdik. Oradaki yaranın iyileştirilmesi için üzerimize düşeni yapacağız." diye konuştu.

Başkan Altepe, meclis toplantısı öncesinde yürütülen faaliyetler hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. CİHAN

Yorumlar