Altepe: Sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran bir bayram olmasını diliyorum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Ramazan Bayramı’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran güzel bir bayram olmasını diliyorum." dedi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı...

Google Haberlere Abone ol
Altepe: Sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran bir bayram olmasını diliyorum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Ramazan Bayramı’nın sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran güzel bir bayram olmasını diliyorum." dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde çalışan tüm personelle bayramlaştı. Başkan Altepe, BUSKİ yemekhanesinde gerçekleştirilen programda, Ramazan Bayramı’nda dostlukların pekiştirilmesi, hoşgörünün ve sevginin doyasıya yaşanması dileğinde bulundu. Çalışanlara icraatları hakkında da bilgi veren Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Türkiye, dünyanın parlayan yıldızı haline geldi. Bizler de Bursa olarak son dönemde önemli adımlar attık. Yıllardır var olan Bursa’nın değerleri, bu dönemde UNESCO’nun dünya mirası listesinde yer aldı. Bursa’da çok güzel çalışmalar yapılıyor, bu çalışmalarda Büyükşehir Belediyesi çalışanları olarak hepimizin emeği var. Bu başarı, Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının başarısıdır."

Ramazan ayında İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılara dikkati çeken Başkan Altepe, belediye olarak sıkıntısı olan ülkelere yardım eli uzattıklarını dile getirdi. Ramazan ayının Bursa’da en güzel şekilde yaşandığını kaydeden Başkan Altepe, "Bizler, ecdadımıza sahip çıkıyoruz, köklü kültürümüzün nadide eserlerini yaşatmaya çalışıyoruz. Bursa’ya hizmet etmekten onur duyuyoruz. Yapılan tüm çalışmalar ses getiriyor. Bursa, tüm değerleriyle örnek oluyor. Bursa’nın Gemlik’inden Harmancık’ına kadar kentin her köşesinde altyapıdan, sosyal çalışmalara ve kırsal kalkınmaya kadar her alanda en güzel hizmetlerle örnek oluyoruz. Bursa, göz kamaştırıyor. Bursa’da değerlerimizi artırarak tarih yazmaya devam edeceğiz. Bayramlar, akrabaların ve dostların ziyaret edildiği, uzun süredir görüşülmeyen yakınların hatırlandığı önemli zamanlardır. Ramazan Bayramı’nın da sevgi, saygı, hoşgörü ve huzuru artıran güzel bir bayram olmasını diliyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar