Altepe: Bütünşehir Yasası ile kırsal kalkınma sağlanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın Mudanya ilçesi ve köylerindeki muhtarlarla bir araya gelerek yeni çalışmalarını anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Altepe: Bütünşehir Yasası ile kırsal kalkınma sağlanacak

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa'nın Mudanya ilçesi ve köylerindeki muhtarlarla bir araya gelerek yeni çalışmalarını anlattı. Başkan Altepe, Bütünşehir Yasası ile birlikte kırsal kalkınmanın öneminin daha da ön plana çıkacağını söyledi.

    Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Mudanya İstasyonu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen organizasyonda muhtarlar ve azalarla buluşan Başkan Altepe’nin davetine Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Ak Parti Mudanya Belediye Başkan Adayı Arif Bayrak, Mudanya İlçe Başkanı Cemil Ergün ile İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Serbestol, Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Ziya Kalafat katıldı.

    Bursa'nın Türkiye'ye ve dünyaya örnek bir kent olduğunu vurgulayan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, muhtarlarla hava, kara ve denizde yaptıkları hizmetleri anlattı. Bursa'ya hizmet edecek katkı koyacak insanların gerektiğini ifade eden Altepe, Mudanya'da da her hizmette Hasan Aktürk'ün imzası olduğunu belirtti.

    “Mudanya’da kırsal kalkınma ile örnek olacağız” diyen Altepe, “Mudanya'nın turizmin, ticaretin merkezi olması ve kırsal kesimin gelişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak Mudanya’nın yanındayız. Üreticimiz kazansın, tarım ve hayvancılık gelişsin diye tüm çalışmalarımızı planlıyor, gerekeni yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

    Organizasyonda, İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk ve Mudanya Muhtarlar Derneği Başkanı Ziya Kalafat da birer konuşma yaptı. CİHAN

Yorumlar