Altepe: Adaletli yönetimi öğreten ecdadın evlatlarıyz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehirdeki ecdat yadigarı eserlere önem verildiğini belirterek, "Bizler, güzellikleri yaşayan, tüm dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, güzel ahlakı, adaletli yönetimi öğreten bir ecdadın...

Google Haberlere Abone ol
Altepe: Adaletli yönetimi öğreten ecdadın evlatlarıyz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehirdeki ecdat yadigarı eserlere önem verildiğini belirterek, "Bizler, güzellikleri yaşayan, tüm dünyaya insanlığı, medeniyeti, temizliği, güzel ahlakı, adaletli yönetimi öğreten bir ecdadın evlatlarıyız." dedi.

Başkan Altepe, yaptığı açıklamada, "Ecdadımızın emanetlerine değer veriyoruz, kültürümüze ve insanımıza sahip çıkıyoruz. Yeniköy’e de, Orhangazi’ye de sahip çıkmak ve en iyi şekilde hizmetlerimizi ulaştırmak görevimizdir. Artık, hizmet zamanı. Sorun neyse ele alıyoruz. Her alanda hizmetlerin aksamaması için, sıkıntıları bir bir değerlendiriyoruz. Bu dönem Büyükşehir Belediyesi bünyesinde sahillerden kırsala kadar birçok farklı alanda çalışacak ekiplerimizi oluşturduk. Her yere ulaşmayı hedefliyoruz. Bu şehre hizmeti ibadet kabul edip çalışıyoruz. Bursa’ya, her köşesiyle hizmet etmek bizler için bir onur." ifadelerini kullandı.

Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe belediyeleriyle birlikte hizmetlerini halka ulaştıracağını anlatan Başkan Altepe, şunları kaydetti: "Türkiye’nin ve Bursa’nın büyük hedefleri var. Türkiye’de istikrar ve güven ortamının devam etmesi gerekiyor. Türkiye, dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Daha yapacak çok işimiz var. Türkiye, güçlü bir ülke olmak durumunda. Çünkü Türkiye’nin komşuları da Türkiye’den destek bekliyor. Hedeflerimiz büyük, yolumuz uzun. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz."

CİHAN

Yorumlar