Alperen Ocakları Vakfı'nın Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı oldu

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Tarık Sarı getirildi. Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından, bir yılın geçmesi sonunda kurumsal hüviyeti ve ülke genelinde vakıf...

Google Haberlere Abone ol
Alperen Ocakları Vakfı'nın Genel Başkanı Ahmet Tarık Sarı oldu

Alperen Ocakları Eğitim, Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Tarık Sarı getirildi.

Resmi Gazete’de yayınlanmasının ardından, bir yılın geçmesi sonunda kurumsal hüviyeti ve ülke genelinde vakıf şubeleri açma hakkı elde eden vakfın mütevelli heyeti bugün bir araya geldi. Heyetin gerçekleştirdiği toplantıda; Ankara merkezli çalışmalarına devam edecek vakfın yeni genel başkanı, daha önce Denizli'de il ocak başkanlığı yapmış Mimar Ahmet Tarık Sarı oldu. Sarı ile birlikte görev yapacak yönetim kurulu üyeliklerine de Halis Akıncı, Sait Koparan, Kemal Öztürk, Arif Burak Yılmaz, Musa Karaçor, Süleyman Solmazgül ve Hüseyin Aktaş getirildi.

Vakıflaşma aşamasında büyük gayretler gösteren eski yöneticilere teşekkür eden Sarı, "Öncelikle alınan bu kararın vatanımız, milletimiz ve hareketimiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Alperen Ocakları’yla büyümüş, yetişmiş ve hizmet etmeye gönül vermiş bir kardeşiniz olarak, bize nasip olan bu önemli görevi, çalışma arkadaşlarımızla beraber layıkıyla yerine getirmeye çalışacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın." dedi.

AHMET TARIK SARI KİMDİR?

Denizli 1988 doğumlu ilk, orta ve lise tahsilini Denizli'de yaptı. Lise yıllarında Alperen Ocakları'nda görev aldı. Yüksek öğrenimini Azerbaycan'da tamamlayarak mimar olan Sarı, aile şirketinin yöneticiliğini yapıyor.

CİHAN

Yorumlar