Almanya'da futbolcu seçmeleri hafta sonu yapılıyor

Avrupa'daki yetenekli genç Türk futbolcuları Türk futboluna kazandırmak amacıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek futbolcu seçmeleri 20 Nisan’da Frankfurt kenti yakınlarındaki Sprendlingen kasabasında yapılacak.

Google Haberlere Abone ol
Almanya'da futbolcu seçmeleri hafta sonu yapılıyor

Avrupa'daki yetenekli genç Türk futbolcuları Türk futboluna kazandırmak amacıyla bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek futbolcu seçmeleri 20 Nisan’da Frankfurt kenti yakınlarındaki Sprendlingen kasabasında yapılacak. www.avrupaninyildizlari.de organizasyonu ile ‘Hayalleriniz gerçek olsun. Profesyonelliğe giden yol’ sloganıyla yapılacak seçmeler konusunda antrenör Berkant Karlıdağ, “Kendine güvenen yetenekli gençleri bekliyoruz.” dedi.

Amaçlarının kendi kategorilerinde başarılı olan gençleri erken yaştan itibaren tespit etmek ve izlemek olduğunu söyleyen Karlıdağ, “Süper Lig ve Birinci Lig'den antrenörler bunun için gelecek. 1990 ile 2003 arası doğumluları hafta sonu Frankfurt’a bekliyoruz.” dedi. Bu yılki seçmelere de Antalyaspor, Rizespor, Adanaspor, Boluspor, Akhisar Belediye, Elazığspor ve Göztepe takımlarının altyapı koordinatörleri ile gözlemcileri katılacak. Daha önceki seçmelerde seçilen Emre Akbaba Antalyaspor, Muhammed Ali Doğan ve Noyan Öz Elazığıspor, Murat Çelik Eskişehirspor’da top koşturuyor. CİHAN

Yorumlar