Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi’nden Bursagaz’a ziyaret

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl, Bursagaz’ı ziyaret etti.Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola’nın yanı sıra, bu ziyaret için İstanbul’dan gelen EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr.

Google Haberlere Abone ol
Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi’nden Bursagaz’a ziyaret

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl, Bursagaz’ı ziyaret etti.

Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola’nın yanı sıra, bu ziyaret için İstanbul’dan gelen EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante ve Bursagaz yönetim takımının karşıladığı Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl ile Büyükelçilik Müsteşarı Christoph Hallier, Bursagaz’ın çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Alman Enerji Devi EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olarak, enerji sektörüne ve topluma katma değer sağlayan projeler ve SCADA Merkezi hakkında bilgiler veren Bursagaz Genel Müdürü Tola, SCADA Merkezi ile Bursa halkına kesintisiz doğalgaz hizmetini daha kaliteli ve güvenli seviyede vermeyi sürdüreceklerini belirtti.

Bursagaz olarak Great Pleace to Work’de Türkiye’nin en iyi 3’üncü işvereni olduklarını ve Avrupa’da da en iyi 50 şirket arasına girdiklerini belirten Tola, geçen yıl Avrupa’da elde ettikleri başarıyı bu yıl daha üst çıtalara yükseltmeyi hedeflediklerini kaydetti. Bursa’ya olan katkılarını yeni projeler ile devam ettireceklerini dile getiren Tola, geçen yıl aldıkları Türkiye’nin 100 Koltuk Altı En Övgüye Değer Çağrı Merkezi Ödülü ile de onurlandıklarını vurguladı.

Bursagaz’ın 2013 yılında temelini attığı ve bu yıl içinde bitirmeyi planladığı yeni Genel Müdürlük binası konusunda da bilgi veren Tola, yeşil bina ve yenilenebilir konsepti için Almanya’dan teknoloji transferi yaparak kıymetli bir eseri Bursa’ya kazandıracaklarını ifade etti.

Tola’nın ardından konuşan EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante, Büyükelçinin şirketlerini ziyaretlerinden onur duyduklarını ve misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Toplantıda Dr. Quante EWE Türkiye Holding hakkında bilgi verdi ve Türkiye’deki şirketlerin tanıtımını yaptı. Ayrıca EWE grubu olarak Türkiye’deki enerji sektörüne bakışlarını özetledi.

EWE’ye ait Türkiye’de bulunan şirketlerinin ileri düzey teknolojik altyapısı ve genç-dinamik çalışanlarıyla kendilerini gururlandırdığını ilave eden Dr. Quante, Almanya’daki enerji sektöründeki teknik birikim ve Know-how’ın bir program dâhilinde Türkiye’deki meslektaşlarıyla paylaşıldığını ve bu sayede sistem güvenliğinin daha da artırılacağını dile getirdi.
Yapılan sunumları ilgili bir şekilde takip eden Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl, Bursagaz tarafından yapılan SCADA merkezinin, EWE Türkiye’nin tek merkezde ve eş bazlı olan IT altyapısının ve yapılan modern binasının etkileyici olduğunu belirtti.

Almanya Federal Cumhuriyeti Büyükelçisi Eberhard Pohl’a Ahmet Hakan Tola tarafından günün anısına İznik çinisi hediye edildi.
CİHAN

Yorumlar