Alman heyet Kayseri Büyükşehir'de

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı Dr. Nils Schmid'in de aralarında bulunduğu bir heyet, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Alman heyet Kayseri Büyükşehir'de

Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı Dr. Nils Schmid'in de aralarında bulunduğu bir heyet, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Vekili Serdar Altuntuğ ile görüşen Schmid, Başkan Özhaseki'yi, seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı tebrik etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Serdar Altuntuğ; Alman heyeti, Genel Sekreter Mustafa Yalçın ile birlikte belediye binası girişinde karşıladı. Heyette, Almanya'nın Baden-Württemberg Eyaleti Başbakan Yardımcısı da olan Maliye ve Ekonomi Bakanı Dr. Nils Schmid'in yanı sıra eyalet meclisi üyeleri ile bazı önemli şirketlerin yöneticileri yer aldı.

Ziyarette konuklarına Kayseri hakkında bilgi veren Başkan Vekili Serdar Altuntuğ, Kayseri'nin önemli bir sanayi ve ticaret kenti olduğuna vurgu yaparak, "Ülkemizle ekonomik işbirliğini geliştirmek istiyorsanız, en uygun kente geldiniz." diye konuştu.

Eyalet Başbakan Yardımcısı Nils Schmid de Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi, seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı kutladı. Schmid, ayrıca Başkan Özhaseki ve belediye yöneticilerini Baden-Württemberg eyaletine davet etti. Ziyaretin sonunda Başkan Vekili Serdar Altuntuğ ve Eyalet Başbakan Yardımcısı Schmid tarafından karşılıklı hediyeler verildi.
CİHAN

Yorumlar