“Allah kimseye, çoluğuyla çocuğuyla birlikte hırsızlık yapmayı nasip etmesin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, partisini Esenler aday tanıtım toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Google Haberlere Abone ol
“Allah kimseye, çoluğuyla çocuğuyla birlikte hırsızlık yapmayı nasip etmesin”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, partisini Esenler aday tanıtım toplantısında Başbakan Tayyip Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi. Adan, “Allah bizim milletimize bir daha böyle bir yönetim nasip etmesin. Hırsızı polis yakalamış, polisi tayin ettiler. Hırsızı savcı yakaladı onu paralel devlet yaptılar. Allah kimseye çoluğuyla çocuğuyla birlikte hırsızlık yapmayı nasip etmesin. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı sizin babanızın çiftliği değil.” dedi.

MHP Esenler aday tanıtım toplantısına MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Rasim Acar, Esenler Belediye başkan adayı Ahmet Fidan ve partililer katıldı. Esenler Dörtyol Meydanı’nda halka seslenen Adan, Türkiye’nin bir süreçten geçtiğini söyledi. İstanbul vatandaşları olarak Adalet ve Kalkınma Partisi’ne çok oylar verdirildiğini ifade eden Adan, “Bugünkü manzaraya baktığımız zaman içerde ve dışarıda çok büyük tehlikeler beklemektedir Türkiye’yi. Suriye’de, Irak’ta, İran’da bütün dünyada cereyan eden hadiseler karşısında çaresiz, biçare bir Başbakan manzarasıyla karşı karşıyayız. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı sizin babanızın çiftliği değil. Konuştuğunuzu bin ölçeceksiniz ve o sözü söylediğinizde aslan gibi yapacaksınız. Çökmüş biçare kalmış Suriye bile uçağımızı düşürdü, esti gürledi Tayyip Erdoğan. O şehitlerimizi de unuttuk geçtik. Marmara Gemisi’ni bastılar 9 vatandaşımızı şehit ettiler, esti gürledi onları da unuttuk.” diye konuştu.

İktidar partisini yolsuzluklar üzerinden eleştiren Adan, şöyle devam etti: “Allah bizim milletimize bir daha böyle bir yönetim nasip etmesin. Hırsızı polis yakalamış, polisi tayin ettiler. Hırsızı savcı yakaladı onu paralel devlet yaptılar. Dünyanın neresinde görülmüş hırsız yakalayan polisin, savcının suçlu olduğu. Sen bu milletin önüne Kasımpaşalı diye çıktın. Yazıklar olsun. Sana hırsız diyorlar. Yüreğini koy git adalete teslim ol. Suçsuzluğunu yargı tespit etsin. Biz de saygı duyalım. Allah kimseye çoluğuyla çocuğuyla birlikte hırsızlık yapmayı nasip etmesin.”

MHP İBB başkan adayı Rasim Acar ve Esenler Belediye başkan adayı Ahmet Fidan’ı tanıtan Adan, “Milliyetçi Hareket Partisi’ne vereceğiniz oylarla Türkiye 1 Nisan’da bugünkü tablodan çok daha fazla güçlü bir şekilde haykıracak ve dünyadaki onurlu yerini alacak. Türkiye, Tayyip Erdoğan’dan büyüktür. Türkiye, AKP’den büyüktür. Siz varsınız büyük milletimiz var. Fakirin fukaranın oylarını alarak İstanbul’da 4 bin imar değişikliği yaptılar. Çaldılar, çırptılar. Bu imar değişiklikleri nasıl çıkmış biliyor musunuz? Oy birliğiyle çıkmış. Hem AKP’lisi hem CHP’lisi çalmış. Bu seçimde ne AKP ne CHP ille de MHP diyoruz.” ifadelerini kullandı.

MHP İBB Başkan adayı Rasim Acar, 30 Mart yerel seçimlerinin Esenler’in makus tarihini değiştirmek için bir fırsat olduğuna dikkat çekti. Esenleri ve sorunlarını bildiklerini ifade eden Acar, “İstanbul ve sorunları bilen kardeşleriniz olarak hizmete adayız. 20 senedir sizin yanınızdayız, Esenler’i kalkındıracağız.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar