Alkollü sürücü dereye uçtu: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, menfezden dere yatağına düştü.

Google Haberlere Abone ol
Alkollü sürücü dereye uçtu: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, menfezden dere yatağına düştü. Araçta bulunan 2 kişi yaralanırken, sürücünün hastanede yapılan testte 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.

Kaza, akşam saatlerinde Ereğli'ye bağlı Kızılcapınar Çaylıoğlu yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, akrabasını Esentepe köyüne bıraktıktan sonra dönüş yoluna geçen 67 SD 139 plakalı hususi otomobil sürücüsü Murat Akman (38) buzlanan yolda direksiyon hakimiyetini kaybedince yaklaşık 2 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Otomobilde bulunan Murat Yaman ile İsa Yaman (38) kendi imkanları ile araçtan çıkarken, sıkışan Murat Akman için olay yerine Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri çağırıldı. Yaklaşık 15 dakikalık çalışma sonrasında sıkışan araçtan çıkarılan Murat Akman, ambulansa alındı. Ambulansta sedyeyi tekmelemeyen Murat Akman'ı İsa Yaman ve sağlık görevlileri sakinleştirmeye çalıştı.

Çevredeki vatandaşlarla konuşan İsa Yaman, akrabalarını bıraktıktan sonra arabayı kendisinin kullanmak istediğini ve Murat Akman'ın buna izin vermediğini söyledi.

Yaralı Murat akman ve ayağından yaralanan İsa Yaman Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Devlet hastanesinde yapılan alkol testinde sürücü Murat Akman'ın 250 promil alkollü olduğu tespit edildi. Her iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Dere yatağına düşen otomobil, çekici ile kamyon garajına kaldırılırken Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
CİHAN

Yorumlar