Alkollü şahsın ikinci kattan attığı tüpler sokaktaki araçlara zarar verdi

Bafra'da, alkollü şahsın ikinci kattan attığı tüpler sokaktaki araçlara zarar verdi. Vatandaşlar, “Bu yaptığını daha önce çok yaptı, hakkında polis defalarca işlem yaptı, bir türlü ceza almadı, artık bu mahallede huzurumuz kalmadı.’’...

Google Haberlere Abone ol
Alkollü şahsın ikinci kattan attığı tüpler sokaktaki araçlara zarar verdi

Bafra'da, alkollü şahsın ikinci kattan attığı tüpler sokaktaki araçlara zarar verdi. Vatandaşlar, “Bu yaptığını daha önce çok yaptı, hakkında polis defalarca işlem yaptı, bir türlü ceza almadı, artık bu mahallede huzurumuz kalmadı.’’ dedi.

Olay, Samsun’un Bafra ilçesinde gece saat 01.00 sıralarında Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alkollü olduğu iddia edilen Ş.S. isimli şahıs, evinde bulunan mutfak eşyalarını ve 2 tüpü balkondan aşağıya attı. Balkondan aşağıya düşen eşyalar ve tüpler, apartmanın altında bulunan arabalara zarar verdi. Olay yerine gelen Bafra Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri güvenlik önemli alarak, şahsı, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü. Olayda yaralanan olmazken büyük oranda maddi hasar meydana geldi. Polis ekiplerinin olay yerini incelemesinin ardından gelen Bafra Belediyesi ekipleri temizlik çalışması başlattı. Olay yerinde tepki gösteren mahalle sakinleri, bu durumun ilk defa olmadığını, aynı şahsın sürekli evinden aşağıya ev eşyalarını attığını belirttiler.

Vatandaşlar, “Bu yaptığını daha önce çok yaptı. Sayısını biz bile hatırlamıyoruz. Bu adamın hakkında polis defalarca işlem yaptı, bir türlü ceza almadı artık bu mahallede huzurumuz kalmadı.’’ şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar