Alkollü oldukları iddia edilen şahısların kavgasında bir kişi bıçaklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesi anayol köprüsü altında alkollü oldukları öğrenilen Turan U.(1969) ile Yılmaz K.(1968) para meselesi yüzünden münakaşa etti. Alkolünde etkisiyle Yılmaz K., Turan U.'yu bıçakla yaraladı. Karın boşluğundan aldığı...

Google Haberlere Abone ol
Alkollü oldukları iddia edilen şahısların kavgasında bir kişi bıçaklandı

Samsun'un Çarşamba ilçesi anayol köprüsü altında alkollü oldukları öğrenilen Turan U.(1969) ile Yılmaz K.(1968) para meselesi yüzünden münakaşa etti. Alkolünde etkisiyle Yılmaz K., Turan U.'yu bıçakla yaraladı. Karın boşluğundan aldığı 2 bıçak darbesiyle yaralanan Turan U. olay yerine gelen 112 acil ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan Turan U. hayati tehlike şüphesiyle Samsun Medicana Hastanesi'ne sevk edildi.

    Olay sonrası seferber olan Çarşamba polisi yaralının ifadesi ve görgü tanıklarının tespit ettiği firar eden zanlı Yılmaz K.'yı gece boyunca aradı. Firari şahsın hala arandığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturma çok yönlü ettiği de bildirildi. Samsun Medicana Hastanesi'ne sevk edilen yaralı Turan U.'nun ise tedavisi devam ediyor.

CİHAN

Yorumlar