Alınan izinler iptal edilince Haluk Levent konseri asfalt yolda yapıldı

Hatay'ın Erzin ilçesinde yetkililer tarafından verilen izin iptal edilince Haluk Levent konseri asfalt yolda yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Alınan izinler iptal edilince Haluk Levent konseri asfalt yolda yapıldı

Hatay'ın Erzin ilçesinde yetkililer tarafından verilen izin iptal edilince Haluk Levent konseri asfalt yolda yapıldı.

CHP Belediye başkan adayı Ali Büyüker tarafından organize edilen halk konserine bir ay önce alınan izin, yetkililer tarafından çeşitli nedenlerle iki kere iptal edildi. Yapılması için mücadele edilen konser, istenilen yerler olmayınca Şükrüpaşa Mahallesi içerisinden geçen ana yolda yapıldı. Trafiğe kapatılan yola kurulan platformda sevilen parçalarını seslendiren Haluk Levent’i yaklaşık 6 bin kişi dinledi

CHP Erzin Belediye başkan adayı Ali Büyüker halk konseri düzenledi. Ali Büyüker’in sponsor olduğu konserde Anadolu rock müziğinin başarılı temsilcilerinden sanatçı Haluk Levent sahneye çıktı. Şükrüpaşa Mahallesi üzerinde yola kurulan platformda sevilen parçalarını seslendiren Haluk Levent verdiği toplumsal mesajlarla dikkat çekti. Kendi bestelerinin yanı sıra tüm bölgelere ait şarkıları da seslendirdiğini söyleyen Haluk Levent ''Sanatçının siyasi görüşü olmaz. Bizi toplumun her kesimi dinliyor. Ben konserlerimde siyasi mesaj vermiyorum. Toplumsal mesajlar vermeye çalışıyorum. Ben herkesin sanatçısıyım.’’ ifadelerini kullandı.
Konserin bir ay önce kaymakamlıktan izninin alındığını söyleyen Belediye başkan adayı Ali Büyüker ise buna rağmen iznin çeşitli nedenlerle iki kere engellendiğini söyledi. Ali Büyüker, konser için izin aldıkları yerin belediye tarafından gereksiz sebeplerle verilmediğini ve alınan iznin de hukuksuz yere iptal edilmeye çalışıldığını belirtti. Tüm engellemelere rağmen vatandaşa verdikleri sözü tuttuklarını belirten Büyüker, “Bir konseri dahi hazmedemeyen zihniyete vatandaşlarımız 30 Mart’ta gereken dersi verecektir.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

Yorumlar