Ali Şen hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Geçen hafta torunu Alp Ali Şen'i geçirdiği trafik kazasında kaybeden Ali Şen için bir çok tanınmış isim hastaneye akın etti. Alınan bilgiye göre, torununun ölümünün...

Google Haberlere Abone ol
Ali Şen hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe eski başkanı Ali Şen, kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Geçen hafta torunu Alp Ali Şen'i geçirdiği trafik kazasında kaybeden Ali Şen için bir çok tanınmış isim hastaneye akın etti.

Alınan bilgiye göre, torununun ölümünün 7. günü nedeniyle okutulan mevlit sırasında rahatsızlanan Ali Şen, Maslak'taki Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı öğrenen Mustafa Denizli, Şansal Büyüka, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve İşadamı Ayhan Bermek hastaneye geldi.

Hastane çıkışında açıklama yapan teknik direktör Mustafa Denizli, Şen'in sağlık durumunu iyi olduğunu söyledi. Ali Şen'in tedbir amaçlı getirildiğini söyleyen Denizli, "İyi yani normal yaşadığı rahatsızlık. Tedbir amaçlı çok önemli bir rahatsızlığı yok. Bugün olmasa da yarın büyük ihtimal çıkarılır. Gelmesi gerekiyormuş." dedi.

AYHAN BERMEK: ALİ ŞEN KAZA YERİNDE İNCELEME YAPIP KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN SUÇSUZ OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Fenerbahçe eski Başkanı Ali Şen'i ziyaret eden işadamı Ayhan Bermek, Şen'in ağır bir durum yaşadığını belirti. Ali Şen'in kaza yerine giderek olay yeri inceleme gibi çalıştığını söyleyen Bermek, "Ali adamlığını bir kez daha gösterdi. Kaza yerine giderek olay yeri inceleme ekibi gibi incelemiş. Ve kamyon sürücüsünün suçsuz olduğunu söyledi. Yaşadığı olay çok ağır. Ancak sportmen kişiliği onun sağlığını etkileyecek durumları önlüyor. Üzüntüden kontrol amaçlı getirildi. Yarın inşallah çıkacak." dedi.

CİHAN

Yorumlar