Ali Çolak, Mardin’de kitapseverlerle bir araya geldi.

NT Mağazaları, ‘Okur-Yazar Buluşmaları’ etkinliği kapsamında Mardin’e gelen Zaman Gazetesi Yazarı Gazeteci Yazar Ali Çolak okurlarıyla buluştu.    Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Zinciriye Şairleri...

Google Haberlere Abone ol
Ali Çolak, Mardin’de kitapseverlerle bir araya geldi.

NT Mağazaları, ‘Okur-Yazar Buluşmaları’ etkinliği kapsamında Mardin’e gelen Zaman Gazetesi Yazarı Gazeteci Yazar Ali Çolak okurlarıyla buluştu.

    Mardin Artuklu Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Zinciriye Şairleri 2.Uluslararası Şiir Festivali'nin onur konuğu olan Gazeteci Yazar Ali Çolak, Mardin NT Mağazaları tarafından düzenlenen Okur-Yazar buluşmaları kapsamında okurları ile bir araya geldi.

    NT Yenişehir semtinde bulunan mağazasında açılan stantta okurların aldığı kitapları imzalayan Gazeteci Yazar Ali Çolak’a kitapseverler büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 2 saat boyunca okurları ile bir araya gelen Gazeteci –Yazar Ali Çolak, Mardin’in tarihi ve kültürleri ile bir şiir kenti olduğunu belirterek, burada yaşayan farklı dinler, diller ve kültürler tarih boyunca barış ve kardeşlik içinde yaşadığına dikkat çekti.

    Mardin bir medeniyet beşiğini oluşturduğunu belirten Gazeteci Yazar Ali Çolak, "2 yıldır Mardin’de Artuklu Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Zinciriye Şairleri 2.Uluslararası Şiir Festivali'ne katılıyorum. Mardin geçmişi ve tarihi ile bir sanat kentidir. Medeniyetlerin beşiğidir. NT tarafından düzenlenen Okur-Yazar buluşmalarında Mardin’li kitapseverlerle bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum." dedi. CİHAN

Yorumlar