Alevilerden Başkan Yaşar’a sevgi gösterisi

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından bu yıl 4.

Google Haberlere Abone ol
Alevilerden Başkan Yaşar’a sevgi gösterisi

CHP Yenimahalle Belediye Başkan adayı ve mevcut Başkan Fethi Yaşar, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen Geleneksel Sultan Nevruz Şenliği’nde Alevi vatandaşları yalnız bırakmadı. Nevruzu kutlayan Yaşar, “30 Mart’tan sonra siyasete de bahar gelsin.” dedi.

    Baharın gelişi Pir Sultan Abdal Cemevi’nde coşkuyla kutlandı. Çok sayıda Alevi vatandaşın katıldığı Nevruz Şenliği’ne Yaşar’ın yanı sıra yardımcıları da katıldı. Alevi vatandaşlar, Yaşar’ı alkışlar ve ıslıklarla karşıladı.

    "SİYASETE BAHAR GELSİN"

    Nevruz’un Türk siyasetine de bahar getirmesini dileyerek konuşmasına başlayan Yaşar, 30 Mart’ta sonra halkın geleceğe umutla bakabilmesi için emeğe saygı gösteren, çağdaş, demokratik idarecilerin başa geçmesini temenni etti.
    
    Vatandaşlara 'Karamsar olmayın' diye seslenen Yaşar, "Türkiye aydınlık yolunda ilerlemeye devam edecektir. El ele, bilek bileğe, yürek yüreğe bunu başaracağız. Yenimahalle cumhuriyetin ilçesidir. Çayyolu’nu bizden alarak bir kolumuzu koparsalar da Yenimahalle cumhuriyetin ilçesi kalmaya devam edecektir." dedi.

    Birlik beraberlik çağrısı yapan Yaşar, Alevi vatandaşların Nevruz Bayramı’nı kutladı. CİHAN

Yorumlar