Alev Kartalı'ndan soğuk duş

Beyoğlu'nda iki katlı bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangına belediyenin bir süre önce hizmete soktuğu "alev kartalı" adı verilen helikopter de müdahale etti. Hedef şaşınca helikopterden bırakılan su mahalle sakinleri ile basın mensuplarının ü

Google Haberlere Abone ol
Alev Kartalı'ndan soğuk duş

Beyoğlu Tophane Kumbaracı Yokuşu Camcı Fevzi Sokak'ta bulunan 2 katlı binadaki yangın saat 10.30 sıralarında çıktı. 
Edinilen bilgiye göre, yabancı uyruklu bekarların yaşadığı iki katlı binanın ikinci katında elektrik sobasından kaynaklanan yangın çıktı. Kısa sürede tüm evi saran yangın çatıyı da tutuşturdu. Olay mahalleli tarafından itfaiyeye bildirildi. İhbarı alan itfaiye de o sırada havada rutin uçuş gerçekleştiren 'alev kartalı' adı verilen itfaiye helikopterini olay yerine sevk etti. 
Öte yandan da Beyoğlu, Fatih ve Beşiktaş'tan da itfaiye ekipleri olay yerine gönderildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri hem karadan hem de havadan yangına müdahale etti. İtfaiye helikopteri mahallenin üstünde alçak uçarak yanan binaya su bırakması ilginç görüntülere de sahne oldu. Yangını izlemek için toplanan mahalleli, helikopterden bırakılan suyla ıslandı. Sudan basın mensupları da nasibini aldı.
Ölen yada yaralananın olmadığı yangın itfaiyenin yoğun çabası sonucu kısa sürede kontrol altına alındı.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Yorumlar