Alev alev yanan gecekondu kamerada

Kağıthane'de boş bir gecekonduda çıkan yangın, amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Alev alev yanan gecekondu kamerada

Kağıthane'de boş bir gecekonduda çıkan yangın, amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Yangın sebebiyle mahalleli büyük panik yaşadı.

Olay, saat 14.00 sıralarında Gürsel Mahallesi Çayır Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokak üzerindeki boş bir gecekondu bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının kısa sürede büyümesi sonucu alevler, bahçedeki tahtalara sıçradı. Bunun üzerine vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangının yandaki bir gecekonduya sıçrama ihtimali üzerine vatandaşlar panik yaşadı. Gecekondunun camlarını kıran vatandaşlar, içeride birisinin olup olmadığına baktı. Panik yaşayan vatandaşlar yangını meraklı gözlerle izlerken, bazı kadınlar ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Olayı sonradan gören Ersin Aydemir isimli vatandaş, "Burada tinerci çocuklar hap atıyorlar. Bir şey de söyleyemiyorsun. 'Boşaltın' dediğim halde geri dönüyorum bir bakıyorum yine gelmişler. Benim müteahhitten isteğim şu ya burayı kapatın ya da yıkın ki çocuklar burayı ev zannediyorlar. Defalarca uyardığımız halde bu sıkıntı oldu. Burada Felçli insanlarda var. Allah'tan itfaiye zamanında müdahale etti." dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

CİHAN

Yorumlar