Alemlerin Efendisi'ni gül dağıtımı ve lokum ikramı ile andılar

Zonguldak’ta Alemlerin Efendisi (SAV) anısına gül dağıtımı ve lokum ikramı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Alemlerin Efendisi'ni gül dağıtımı ve lokum ikramı ile andılar

Zonguldak’ta Alemlerin Efendisi (SAV) anısına gül dağıtımı ve lokum ikramı yapıldı. Cadde ortasında kendilerine uzatılan gülleri alarak mutlu olan vatandaşlar, Efendimiz’i anarak görevlilere teşekkür etti.

Alperen Ocakları Zonguldak İl Başkanlığı’nca bu yıl 5’ncisi düzenlenen Kutlu Doğum Haftası kapsamında gül dağıtımı ve lokum ikramı sırasında renkli görüntüler yaşandı. Gazipaşa Caddesi'nde düzenlenen etkinlik sırasında her yaştan insan gülleri memnuniyetle kabul ederken, kâğıt toplayarak geçimini sağlayan Roman kızlar da kendilerine verilen güllerden mutlu oldu.

KARADENİZ: O’NUN AHLAKIYLA AHLAKLANMAYA İHTİYACIMIZ VAR

Zonguldak Alperen Ocakları Başkanı Murat Karadeniz, siyasetin ve medyanın kirlendiği bir dönemde Hz. Peygamber’in ahlakına her zamankinden daha fazla ihtiyaç bulunduğunu söyledi.

Karadeniz, şöyle devam etti: “Peygamber Efendimiz'in ahlakına çok ihtiyacımız var şu zamanda. Bizim Suriye’den farkımız yok. Tek farkımız, bir birimizi kesip öldürmüyoruz. Ama milletin gözü önünde bir birimize olmadık hakaretler ediyoruz. Bunu da Meclis’te grubu bulunan partilerin genel başkanları ve meclis üyeleri yapıyor. Memleketimizde çok ahlaksız bir siyaset güdülüyor. İnşallah bunun bir an önce son bulmasını diliyoruz. Rabbim bütün dünya Müslümanlığına, Peygamber Efendimiz’in ahlakıyla ahlaklanabilmeyi nasip etsin.”
Program bin adet gül dağıtımı ve lokum ikramının ardından son buldu. CİHAN

Yorumlar