Alem yapmak için kaldırım taşları ile market soydular

Mersin'de 3 kişi alem yapmak için araba çalıp kaldırım taşları ile 2 market soydu. Hırsızlık zanlılarının malzemelere saldırırcasına marketi soyma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Google Haberlere Abone ol
Alem yapmak için kaldırım taşları ile market soydular

Mersin'de 3 kişi alem yapmak için araba çalıp kaldırım taşları ile 2 market soydu. Hırsızlık zanlılarının malzemelere saldırırcasına marketi soyma anları güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Yakalanan 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, üç kişi Mezitli ilçesi Merkez Mahallesi Fındıkpınarı Caddesi üzerinde park halindeki 33 FL 740 plakalı otomobili çaldı. Şahıslar daha sonra Mersin Üniversitesi yolu üzerindeki bir marketin önüne geldi. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülere göre kar maskeli 3 kişiden biri dışarıyı gözlerken ikisi kaldırım taşı ile cam kapıyı kırarak içeri girdi.

İçki ve sigara çalan hırsızlar daha sonra geldikleri çalıntı araca binerek uzaklaştı. Aynı hırsızların ikinci adresi ise Viranşehir Mahallesindeki bir market oldu. Markete gelen hırsızlar yine kaldırım taşları ile marketin cam olan kapısı kırarak içeri girdi. Hırsızlar önce para kasalarına saldırdı. Kasayı kucaklayan hırsızlar boş olduğunu görünce yere attı. Hırsızlar çaldıkları sigara ve içki ile birlikte kaçtı. Daha sonra Akdeniz Mahallesi'nde devriye görevi yapan polis ekipleri V.T.'yi (20), çalıntı araçla seyir halindeyken şüphe üzerine durdurdu. V.T. kendisini durduran polisler tarafından yanındaki 2 kadınla birlikte yakalandı. V.T sorgusunda, 2 arkadaşı ile birlikte çaldıkları araçla iki ayrı marketten hırsızlık yaptıklarını itiraf etti. Bunun üzerine polis ekipleri A.Z. (16) ve D.K.'yı (19) da gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerin de eğlenmek için hırsızlık yaptıklarını söyledikleri öğrenilen 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

CİHAN

Yorumlar