Aldırmaz: Esnafımızın emrinde ve yanındayız

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık’ı makamında ziyaret etti.

Google Haberlere Abone ol
Aldırmaz: Esnafımızın emrinde ve yanındayız

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık’ı makamında ziyaret etti. Barışık ve birlik yönetim kurulu üyelerinden esnafın sorunlarını dinleyen Başkan Aldırmaz, ziyaretin hemen ardından Kaportacılar Odası ile Yoğurtçular Sütçüler Peynirciler ve Şarkütericiler Odası Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Genel Kurulda esnafa hitap eden Zihni Aldırmaz, kendisinin de bir sanatkar çocuğu olduğunu söyledi. Marangoz çıraklığı da yaptığını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Bununla her zaman gurur duydum, iftihar ettim. Esnaf ve sanatkar değimiz zaman halkın; eşini, oğlunu, kızını emanet ettiği, güvendiği insan gelir aklımıza. Halkla birebir teması, iletişimi olan insanlardır. Bir sanatçı eser oluştururken sevgisini ortaya koyduğu için ürününe ruh katar. Sanatkarın ürününde ruh vardır, onun yaşam biçimi vardır” dedi.

Yoğurtçu Sütçü Peynirci ve Şarküterici Esnafının aynı çatı altında faaliyet gösterebileceği bir site isteğine değinen Aldırmaz, “İnşallah onların emeklerinin doğru kanalize edilmesi, ürünlerinin hak ettiği değeri bulması için elimizden geleni yapacağız. Mobilyacılık, ayakkabıcılık ve diğer sektörler bizim jokerlerimiz. Adaylara başarılar diliyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak personel ve yönetici kadromuzla emrinizde, yanınızda olduğumuzu ifade ediyorum.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar