Albay Kaplan'ın tayini İmralı Adası'na çıktı

İmralı Adası Güvenlik Komutanı olarak tayini çıkan Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Albay Özcan Kaplan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.Ziyarette konuşan Vali Lekesiz, 2 yıllık süre içerisinde...

Google Haberlere Abone ol
Albay Kaplan'ın tayini İmralı Adası'na çıktı

İmralı Adası Güvenlik Komutanı olarak tayini çıkan Serinyol 121. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanı Albay Özcan Kaplan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Vali Lekesiz, 2 yıllık süre içerisinde Hatay'da verdiği hizmetlerden dolayı Özcan Kaplan’a teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi. Lekesiz, binlerce yılın beraberinde getirdiği farklı renk ve desenleriyle özel bir il olan Hatay’ın, yoğun gündemine rağmen çok güzel hatıralar ve kalıcı dostluklar kazandıran bir il olduğunu ifade etti. Lekesiz, “Bu güzel coğrafyada sen de Jandarmamızın eğitim biriminden sorumlu olarak bunları sevk ve idare ettin, memleketin dört bir tarafından Mehmetçikleri emir ve komuta altında yetiştirip yolcu ettin. Sevk ve idare kabiliyetin, kurumlar arası ilişkin, halkla sosyal münasebetlerdeki başarın itibarıyla bundan sonraki görevleri de layığı ile yerine getireceğine olan inancım tamdır. Yeni görevin tekrar hayırlı olsun.” dedi. Vali Lekesiz, ziyaretin anısına Komutan Özcan Kaplan’a Hatay ipeğinden yapılmış tablo hediye etti.

CİHAN

Yorumlar