Alaplı'da süs ağaçları tahrip edildi

Zonguldak Alaplı’da dün gece, ilçenin bazı noktalarındaki süs ağaçları, yaprakları, dalları ve çiçekleri koparılmak suretiyle tahrip edildi.Bugün Yalı Caddesi'ni ve tarihi Kadınlar Pazarı çevresini kullananlar palmiye ağaçlarının...

Google Haberlere Abone ol
Alaplı'da süs ağaçları tahrip edildi

Zonguldak Alaplı’da dün gece, ilçenin bazı noktalarındaki süs ağaçları, yaprakları, dalları ve çiçekleri koparılmak suretiyle tahrip edildi.

Bugün Yalı Caddesi'ni ve tarihi Kadınlar Pazarı çevresini kullananlar palmiye ağaçlarının tahrip edildiğine şahit oldu aynı şekilde Merkez Muhtarları hizmet binası önünde bulunan gül ağaçlarının dal ve çiçeklerinin koparılarak yere atıldığı görüldü. Koparılan yaprak, dal ve çiçekler sabahın erken saatlerinde belediye ekipleri tarafından temizlendi. Çevredeki esnafların güvenlik kamerası kayıtlarından, olay failinin akli dengesi bozuk bir vatandaş olduğu belirlendi. Uzun zamandır Alaplı’da bulunan, sokaklarda yatıp kalkan, bugüne kadar da kimseye herhangi bir zararı bulunmayan akli dengesi bozuk vatandaşın neden böyle bir şey yaptığına ise kimse anlam veremedi.

CİHAN

Yorumlar