Alaplı'da patpat kazası: 4'ü çocuk, 9 yaralı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde hasta ziyaretinden dönen köylüleri taşıyan patpat olarak adlandırılan tarım aracı devrildi. Meydana gelen kazada ağır yaralanan 5 aylık bebek ile birlikte 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde...

Google Haberlere Abone ol
Alaplı'da patpat kazası: 4'ü çocuk, 9 yaralı

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde hasta ziyaretinden dönen köylüleri taşıyan patpat olarak adlandırılan tarım aracı devrildi. Meydana gelen kazada ağır yaralanan 5 aylık bebek ile birlikte 4'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Alaplı'ya bağlı Sabırlı köyü yakınlarında meydana geldi. İddialara göre Yaşar Çetin (51) idaresinde ki patpat ile Alaplı Devlet Hastanesinde hasta ziyaretine giden Çetin ve Yılmaz aileleri, dönüş yolunda kaza yaptı. Devrilen patpatta bulunan sürücü Yaşar Çetin ile birlikte bulunan Filiz (22) Havanur (4) Beyzanur (3) ve 5 aylık Furkan Çetin ile Kevser Yılmaz (40) İsmail Yılmaz (50)Semiha Yılmaz (18) ve Sertaç Yılmaz (10) yaralandı.

Olay yerine çağırılan 4 ayrı ambulans yaralılara yaptığı ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye getirilen yaralılardan Sertaç Yılmaz, annesi Kevser Yılmaz için 'Annecim sana bir şey olmasın' diyerek gözyaşı döktü.

Kazada ağır yaralana 5 aylık Furkan için hastane görevlileri seferber oldu. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu vücutlarının bazı yerlerinde kırıklar olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. CİHAN

Yorumlar