Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Sarı, veda mesajı yayınladı

Samsun Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Seyfettin Duran’ın atanmasının ardından görevden ayrılan Hamdi Sarı yazılı bir veda mesajı yayınladı.    Hamdi Sarı, "12 Haziran 2012 tarihinde ikinci kez başladığım...

Google Haberlere Abone ol
Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdi Sarı, veda mesajı yayınladı

Samsun Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Seyfettin Duran’ın atanmasının ardından görevden ayrılan Hamdi Sarı yazılı bir veda mesajı yayınladı.

    Hamdi Sarı, "12 Haziran 2012 tarihinde ikinci kez başladığım Alaçam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden 14 Temmuz 2014 tarihinde ayrıldım. 2 yılı aşkın çalışma süresi içinde başta sayın Kaymakamlarımızdan, kurum amirlerinden, çalışma arkadaşlarımdan ve Alaçam halkının büyük desteğini gördüm. Kendilerine teşekkür ediyorum. En zor günlerimde hep yanımda oldunuz, beni yalnız bırakmadınız. Bundan sonraki çalışma hayatım Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Uzmanı olarak devam edecektir. Sizlere çok şey borçluyum. Herkese Allah’a ısmarladık diyorum. Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Sizler de hakkınızı helal ederseniz sevinirim." dedi.

CİHAN

Yorumlar