Akyurt İHL ilk mezunlarını verdi

Ankara Akyurt İmam Hatip Lisesi (İHL) ilk mezunlarını verdi. 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyetine çok programlı lise binasında başlayan Akyurt İHL bu sene 17 öğrencisini mezun etti. Mezuniyet törenine Akyurt Belediye Başkanı Gültekin...

Google Haberlere Abone ol
Akyurt İHL ilk mezunlarını verdi

Ankara Akyurt İmam Hatip Lisesi (İHL) ilk mezunlarını verdi. 2010-2011 eğitim öğretim yılında faaliyetine çok programlı lise binasında başlayan Akyurt İHL bu sene 17 öğrencisini mezun etti.

Mezuniyet törenine Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-Kerim tilaveti ile başlayan tören mezun olan öğrenciler adına temsilci öğrencinin konuşması ile devam etti. Öğrencilerden oluşan tefli ilahi gurubu söylediği ilahiler izleyicilere manevi dakikalar yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Mehteran Ekibi'nin verdiği konser katılımcılardan tam not aldı.

Akyurtlu hayırsever vatandaşlar tarafından 1997 yılında inşa edilen İmam Hatip Lisesi binasına 28 Şubat karaları gereği el konuldu. Akyurt İHL eğitime başlamadan kapatıldı. Daha sonra yapılan girişimler sonucunda İHL 2010 yılında çok programlı lisenin binasında eğitim öğretim hayatına başladı. Yetkililerin çalışmaları sonucunda dönem başında16 yıl önce yapılan binaya taşınan Akyurt İHL bu sene ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşıyor.

CİHAN

Yorumlar