Akyıldız için mevlit okutuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, dün İstanbul Esenyurt’ta silahlı saldırıda bulunulan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim irtibat bürosunda kalbine isabet eden kurşunla yaşamını yitiren partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Yasin-i Şerif okutuld.

Google Haberlere Abone ol
Akyıldız için mevlit okutuldu

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, dün İstanbul Esenyurt’ta silahlı saldırıda bulunulan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) seçim irtibat bürosunda kalbine isabet eden kurşunla yaşamını yitiren partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız için Yasin-i Şerif okutuldu.

İlçedeki MHP seçim ve irtibat bürosunda okutulan Yasin-i Şerif öncesi konuşan MHP önceki dönem İlçe Başkanı İlkay Özdemir, Akyıldız’ın, ülkücü ve ülkücülük fikrini yayma ve yaşatma adına kurulan Yusufiyeli Derneği’nin çok değerli üyesi olduğunu söyledi. Akyıldız’ın, partisinin ve ülkücü camianın başarılarını göklerden izleyeceğini belirten Özdemir, “MHP sürekli sokağa çekilmek istenmektedir. Ülkücüler olarak bunun farkındayız. MHP ve ülkücü camia bu provokasyonlara gelmeyecek, sokağa inmeyecektir. Bugün acılı ve üzüntülüyüz. Şehidimize rahmet diliyor, ruhu şad olsun diyoruz.” dedi.

MHP Ereğli Belediye başkan adayı Mevlüt Özdemir de, Akyıldız’ın Hakk'ın rahmetine kavuştuğunu anımsatarak, şöyle konuştu: “Aynı saldırıda 7 de yaralı kardeşimiz var. Bu saldırıyı esefle kınıyoruz. Ülkücü hareket olarak bizler bu provokasyona gelmeyeceğiz. Her ülkücü şehidinin acısını yaşayacaktır. Bizleri sokağa çekmek isteyenler avuçlarını yalayacaktır. Her ne kadar hükümet zaaf içinde olsa bile Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Failler en kısa sürede yakalanacak, adalete teslim edilecektir. Buna olan inanç ve güvenimiz tamdır. Yaşamını yitiren Akyıldız’a Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum.”

Programa, partinin geçmiş yıllarda belediye başkan adaylığı ile milletvekili adaylığı yapmış isimleri, eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. CİHAN

Yorumlar