Akyazı'da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği(AKEGDER) Ramazan ayı dolayısıyla Kimse Yok Mu Derneği ve hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Kimse Yok Mu Derneği Sakarya...

Google Haberlere Abone ol
Akyazı'da ihtiyaç sahipleri unutulmadı

Sakarya Akyazı Eğitim ve Sosyal Hayatı Destekleme Derneği(AKEGDER) Ramazan ayı dolayısıyla Kimse Yok Mu Derneği ve hayırsever vatandaşların ayni ve nakdi yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyor.

Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi ve AKEGDER tarafından tespit edilen ailelere 18 kalem gıda maddesini paketler halinde yoksul vatandaşların ailelerine kadar götürüyor. Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, Kimse Yok mu Derneği gönüllüsü esnaf, öğretmen ve öğrencilerden oluşan grup, Akyazı'da ihtiyaç sahiplerini sevindirdi.

Dağıtımda konuşan AKEGDER Başkanı Mehmet Çelik, "Derneğimiz Kimse Yok Mu ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde Akyazı’da bulunan mağdur ve ihtiyaç sahibi ailelerin, sosyal incelemesi üyelerimiz tarafından sıkı incelenerek takip edilmektedir." şeklinde konuştu.

Kimse Yok mu Derneği Sakarya Şube Halkla İlişkiler Sorumlusu Ahmet Güldalı, Ramazan ayının birlik ve yardımlaşma ayı olması nedeniyle bu kutsal ayda toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığını dile getirerek, "Zenginle fakirin duygusal olarak buluştuğu,alan el ile veren elin birbirine kenetlendiği Ramazan’da hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıyoruz." diye konuştu.

Dernek gönüllüsü ve Hacı Kemal Erimez Öğrenci Yurdu Müdürü İlhan Dinç, "Kardeşliğimizi pekiştirmek istiyoruz. Kimse Yok Mu, Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yardım faaliyetleri yapıyor. Ramazan ayı, sevinçlerin daha derin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarının giderildiği özel günler. İhtiyaç sahiplerine gıda paketi dağıtmaktan çok mutluyuz. Yüzlerce ailenin mutluluğuna şahit olduk. Emeği geçen Akyazı esnafına, halkına ve Kimse Yok Mu Derneği’ne, gönüllülerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yardım kolileri ihtiyaç sahibi kişilere imza karşılığı dağıtıldı.

CİHAN

Yorumlar