Akyazı’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde FEM ve Anafen Dershaneleri tarafından düzenlenen 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11.

Google Haberlere Abone ol
Akyazı’da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde FEM ve Anafen Dershaneleri tarafından düzenlenen 3, 4, 5, 6, 7, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencilerine yönelik ödüllü bursluluk sınavına, öğrenci ve veliler büyük ilgi gösterdi. 'Kişiye Özgü Öğretim Modeli’nin ilk basamağı olarak bilinen bursluluk sınavına katılan öğrenciler arasında dereceye girenler ödüllendirildi, indirim hakkı kazananlar açıklandı.

Akyazı FEM-Anafen Müdürü Oktay Kucak, “Öğrencilerimiz, hem hediyelerini aldılar hem de bursluluk imkânlarından faydalanarak, Akyazı’ya hizmet edebilecek mesleklere yerleşecekler. Önceki sene dershanemizden 8 tıp, 6 hukuk gibi meslekleri seçerek 212 öğrenci üniversite kapısını araladılar. SBS’de 136 öğrenci seçkin liselere yerleştiği.” dedi.
Eğitime uygun sınıflarda, kendini yenileyen ve geliştiren öğretmenlerle, uygun test ve dokümanlarla kaliteli bir eğitim sunduklarını, ders içi kaliteyi ders dışında da birebir rehberlik anlayışıyla desteklediklerini anlatan Dershane Müdürü Oktay Kucak, "Dershanemiz, 'Başarılı bireyler, Kaliteli insanlar’ anlayışını görev olarak kabul etmiştir. Bu bağlamda başarıyı, ders içi anlatımlarla, ders dışı eğitim faaliyetleriyle desteklemekteyiz. Ayrıca dershanemiz öğrencilerine 25’e yakın doküman vererek başarısını desteklemekte, öğrencilerine burs vererek başarıyı ödüllendirmektedir. Sizleri de erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmanız için dershanemize bekliyor, başarınıza katkıda bulunmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Dereceye giren öğrencilere netbook, tablet PC, MP5, MP4, MP3 gibi çeşitli hediyeler verildi. 2014 ilk adım sınavında dereceye girenler ise şöyle açıklandı: 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf birincileri Emre Nart, Ahmet Yağız Yiğit, Yiğit Efe Şen, Ali Demirbaş, Eren Aytaç; 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf ikincileri Emre Coşkun, Tuğba Unal, Eslem Sena Desteci, Mustafa Çakmak; 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıf üçüncüleri İlyas Selman Musaoğlu, Hacer Eslem Gündüz, Vahap Ayaz, Tuğçe Aydın, Yunus Emre Yıldırım.

10. sınıf sayısal birincisi Akyazı Fen Lisesi öğrencisi Nurseda Balkaya, 10. sınıf eşit ağırlık Sakarya ikincisi Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sümeyye Şahi; 11. sınıf sayısal Akyazı birincisi Akyazı Fen Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Yazıcıoğlu, 11. sınıf eşit ağırlık Akyazı birincisi, Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Serra Yılmaz 11. sınıf sözel Akyazı birincisi, Akyazı Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencisi Onur Kut. CİHAN

Yorumlar