Akyazı Anafen mental aritmetik de başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Anafen Dershaneleri tarafından 8 aydır verilen 'Mental Aritmetik' eğitimi sonunda il genelinde öğrencilere yarışma düzenledi. Öğrencilerin zihinsel kapasitesinin arttırılması ve kısa sürede hızlı işlem yapabilme...

Google Haberlere Abone ol
Akyazı Anafen mental aritmetik de başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde Anafen Dershaneleri tarafından 8 aydır verilen 'Mental Aritmetik' eğitimi sonunda il genelinde öğrencilere yarışma düzenledi.

Öğrencilerin zihinsel kapasitesinin arttırılması ve kısa sürede hızlı işlem yapabilme becerilerinin geliştirilmesinin hedeflendiği yarışma, Sakarya Merkez Anafen Şubesi'nde yapıldı. Yaklaşık 100 öğrencinin mücadele ettiği ‘Sakarya Anafen Mental Aritmetik Yarışması’nda Akyazı Anafen öğrencileri büyük başarı gösterdi.

Akyazı Anafen Mental Aritmetik Öğretmeni Talha Sütçü, aritmetiğin hesap yapabilme yeteneğinin değil, aynı zamanda zihinsel kapasite ve görsel zekânın da gelişmesine yardımcı bir ders olduğunun altını çizdi. Akyazı Anafen grup olarak birinci olurken, öğrencilerimizden Eslem Sena Desteci birinci, Vahap Ayaz 2. ,Edanur Özmert 3. Berkin Ahmet Öz 4. oldu." dedi.

Akyazı FEM Dershanesi Müdürü Oktay Kucak ise her öğrencinin özleminin üniversiteli olmak olduğunu belirterek," Hepiniz yaşamınızda, hem severek yapacağınız, hem de iyi gelir getiren bir işiniz olsun istiyorsunuz. Ama ülkemiz koşullarında üniversiteli olmak kolay değil. Üniversitelerin kontenjanlarının sınırlı olması ve başvuran adayların sayısının çokluğu, kaygılarınızı artıracak denli işinizi güçleştiriyor. YGS ve LYS sınavlarına hazırlanmak için yaz okulu takım içinde yerinizi alın.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar