Akyazı Anafen indirim sınavına rekor katılım

Dershanelerin indirim sınavları yoğun ilgi görüyor Hükümet tarafından kapatılmak istenen dershaneler, indirim hakkı kazanan öğrencileri belirlemek için Sakarya Akyazı Anafen’de seviye tespit sınavına rekor katılım oldu.

Google Haberlere Abone ol
Akyazı Anafen indirim sınavına rekor katılım

Dershanelerin indirim sınavları yoğun ilgi görüyor

Hükümet tarafından kapatılmak istenen dershaneler, indirim hakkı kazanan öğrencileri belirlemek için Sakarya Akyazı Anafen’de seviye tespit sınavına rekor katılım oldu. Öğrenci ve velilerin sınavlara büyük ilgi göstermesi, vatandaşlar basın mensuplarına çek çek bu kalabalığı herkes görsün dedi. Akyazı FEM ve Anafen dershaneleri tarafından düzenlenen sınava 3 bin civarında öğrenci katıldı.

Akyazı FEM ve Anafen Dershanesi Müdürü Oktay Kucak, ”Dershaneciliğin bayramını yaşıyoruz. Eğitimin bir parçası olan dershanede bugünlerde bir bayram telaşı var.” dedi.

Eğitime uygun sınıflarda, kendini yenileyen ve geliştiren öğretmenlerle, uygun test ve dokümanlarla kaliteli bir eğitim sunduklarını, ders içi kaliteyi ders dışında da birebir rehberlik anlayışıyla desteklediklerini anlatan Dershane Müdürü Oktay Kucak, 2013 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Akyazı birincisiyle birlikte, yüzde 97 YGS başarısıyla kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi.
    
    "Öğretmen kadromuzun tümü bizim dershanemizin haricinde hiçbir kurumda çalışmamaktadır." diyen Müdür Kucak, ”Dershanemiz, ’Başarılı bireyler, Kaliteli insanlar’ anlayışını misyon olarak kabul etmiştir. Bu bağlamda başarıyı, ders içi anlatımlarla, ders dışı eğitim faaliyetleriyle desteklemekteyiz. Ayrıca dershanemiz öğrencilerine 25’yakın doküman vererek öğrencisinin başarısını desteklemekte, öğrencilerine burs vererek başarıyı ödüllendirmektedir. Sizleri de erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmanız için dershanemize bekliyor, başarınıza katkıda bulunmak istiyoruz.” dedi.

Doktor Emir Bozkurt, ”Dershanecilik açısından, talep açısından ben bu gelişmeyi çok önemli buluyorum.’Dershanelere ihtiyaç yoktur’ şeklindeki beyanatlara rağmen insanların çocuklarının geleceği için indirim ve bursluluk sınavına bu kadar teveccühte bulunması gösteriyor ki herkes çocuğunu geleceği için bir şeyler yapmaya çalışıyor.” şeklinde konuştu.

Sınava giren her öğrenciye kalemlik hediye edildi. Ayrıca erken kayıt yapan her öğrenciye, gerek doküman gerekse çanta gibi hediyeler verilecek. CİHAN

Yorumlar