AKÜ'de rektör yardımcısı ve dekan istifa etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray görevlerinden istifa etti. Eğitim Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Kenan Çağan atanırken, rektör yardımcılığına...

Google Haberlere Abone ol
AKÜ'de rektör yardımcısı ve dekan istifa etti

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakkı Yazıcı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray görevlerinden istifa etti. Eğitim Fakültesi dekanlığına Prof. Dr. Kenan Çağan atanırken, rektör yardımcılığına atama yapılmadı.

Prof. Dr. Hakkı Yazıcı istifasını doğruladı, ancak gerekçesiyle ilgili olarak açıklama yapmayacağını söyledi. Yazıcı, “Biz kurum kültürü almış insanlarız. Bizim için makamlar gelip geçicidir. Önemli olan kurumların devamıdır. Halen AKÜ öğretim üyesi olarak görevimi sürdürüyorum.” dedi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Nuray’ın da istifa ettiği, TÜBİTAK'ın akademik çalışmaları için bir yıl süreyle ABD'de bulunacağı öğrenildi. AKÜ yönetimi, Yükseköğretim Kurulu'na (YÖK) Eğitim Fakültesi dekanlığı için Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü'nden Prof. Dr. Kenan Çağan'ı önerdi. YÖK'ün yönetimin başvurusunu onaylamasıyla Eğitim Fakültesi'nin yeni dekanı Çağan oldu.

CİHAN

Yorumlar