AKTİFSEN’li üyeler Anneler Günü'nde karanfil dağıttı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) İstanbul 1 Nolu Şube Başkanlığı üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Kadıköy iskele Meydanı’nda anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı. AKTİFSEN İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Arslan, “Diğer...

Google Haberlere Abone ol
AKTİFSEN’li üyeler Anneler Günü'nde karanfil dağıttı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) İstanbul 1 Nolu Şube Başkanlığı üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Kadıköy iskele Meydanı’nda anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı. AKTİFSEN İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Arslan, “Diğer sendikalar başka işlerin peşinde koşarken biz arkadaşlarımızla güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. İnsanlarda çok mutlu oldu.” dedi.

AKTİFSEN üyeleri, Anneler Günü dolayısıyla Kadıköy İskele Meydanı’nda anne ve anne adaylarına karanfil dağıttı. Karanfil alan kadınlar büyük mutluluk yaşadı. Üyeler turistleri de unutmadı. Karanfil alan turistlerde mutluluk ve şaşkınlığı aynı anda yaşadı. İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Tahir Arslan, Anneler Günü dolayısıyla öğretmenlerin, toplumun tüm çalışanlarının ve annelerin anneler gününü kutladıklarını söyledi. Arslan, “Biz Aktif Eğitimciler Sendikası olarak sosyal toplumun bilincindeyiz. Bu bilince varmamış olmamız nedeniyle toplumun tüm kesimlerine de gül dağıtarak bir etkinlik yapmış bulunmaktayız. Bizim amacımız diğer sendikalar gibi koltuk peşinde veya makam peşinde koşmak değil. Sosyal sendikacılık yaptığımızdan dolayı sosyal sendikacılığı ön plana çıkararak toplumun tüm kesimlerine anneler gününde karanfil dağıtarak bizimde bir katkımız olsun istedik. Diğer sendikalar başka işlerin peşinde koşarken arkadaşlarımızla gelerek güzel bir etkinlik gerçekleştirdik. İnsanlarda çok mutlu oldu. Bizde adımızı bu şekilde sosyal sendikacılar olarak duyurma niyetindeyiz.” diye konuştu.

Arslan, sendika olarak 4-5 ay gibi kısa bir sürede 28 bine yakın üyeye ulaştıklarını ver son yıllarda anormalleşen, bazı memur sendikaları çizgisinden farklı olarak sosyal sendikacılığın öneminin farkında olduklarını belirtti.

Sendika üyeleri, dağıttıkları güllerin ardından meydandan ayrıldı. CİHAN

Yorumlar