AKTİFSEN, üyeleri için indirim anlaşması yaptığı 50 firma ile protokol imzaladı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Şanlıurfa Şubesi, 50 firma ile anlaşma imzalayarak üyelerine indirimli alışveriş yapma imkânı sağladı. Sendika, indirim anlaşması yaptığı firmalarla protokol imzaladı. AKTİFSEN, bir öğretmen ve...

Google Haberlere Abone ol
AKTİFSEN, üyeleri için indirim anlaşması yaptığı 50 firma ile protokol imzaladı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİFSEN) Şanlıurfa Şubesi, 50 firma ile anlaşma imzalayarak üyelerine indirimli alışveriş yapma imkânı sağladı. Sendika, indirim anlaşması yaptığı firmalarla protokol imzaladı.

AKTİFSEN, bir öğretmen ve ailesinin en çok ihtiyaç duyacağı kalemleri belirleyerek, bu sektörlerden kimin en yüksek indirimi verdiğine baktı. Firmalar arası kıyasıya rekabetin yaşandığı bu süreçte en yüksek indirimi veren firma ile anlaşma imzalandı. Gıdadan giyime, oto yıkamadan emlakçılık işlemlerine, otomotivden sağlık hizmetlerine, züccaciyeden seyahate varıncaya kadar 50 farklı sektörden firma ile indirim anlaşması yapıldı. Bazı firmaların yüzde 60'a varan indirim oranını kabul ettiği öğrenildi. Öğretmenlerle indirimli alışverişi kabul eden firmalar, düzenlenen programad bir araya gelerek indirim anlaşmalarına imza attı.

Aktif Eğitimciler Sendikası İl Başkanı Osman Çakmak, yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Henüz 2 ay önce kurulan bir sendikayız ancak şu anda Şanlıurfa'da bin üyeye ulaşmış durumdayız. Türkiye'de sendikal düzeyde ender olarak yapılan çalışmayı Şanlıurfalı esnaflarımızla hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışma ile bir yandan anlaşmalı iş yerlerindeki ticaret hacmine katkıda bulunmayı amaçladık, bir yandan da memur maaş zamlarının enflasyon karşısında eridiği şu dönemde üyelerimize avantaj sağlamayı amaçlıyoruz.”

Osman Çakmak yapılan indirim oranlarını açıklarken, yemekte bulunan firma sahipleri bu indirim oranlarından firma sahiplerinin birbirleri arasında da uygulanmasını, bunun için ek bir çalışma yapılmasını istedi. Firma sahipleri Aktif-Sen’in sonbaharda yapacağı Kıbrıs gezisine davet edildi.

CİHAN

Yorumlar