Aktif-Senli eğitimciler, aileleriyle piknikte moral buldu

Aktif Eğitimciler Sendikası Zonguldak Temsilciliği Merkez ilçe, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerindeki üyeleriyle moral pikniği düzenledi. Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Mesire Alanı'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde üyelerin...

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Senli eğitimciler, aileleriyle piknikte moral buldu

Aktif Eğitimciler Sendikası Zonguldak Temsilciliği Merkez ilçe, Çaycuma, Devrek ve Gökçebey ilçelerindeki üyeleriyle moral pikniği düzenledi.

Devrek ilçesi Çaydeğirmeni beldesi Mesire Alanı'nda düzenlenen yıl sonu etkinliğinde üyelerin eşleri ve çocukları da katıldı.

Aktif-Sen İl Temsilcisi Yıldıray Uysal, üyelere yönelik bu tür sosyal faaliyetlerin sıklıkla tekrarlanacağını ifade ederek, “Bu etkinliğimizde dayanışmanın yanı sıra üyelerimizi aileleri arasında tanışma ve kaynaşma sağlandı. Pikniğin bütün bir yılın stresini atmak, gelecek eğitim yılına zihnen ve bedenen zinde girmek, ilçe teşkilatlarının tanışıp kaynaşması, bir yılın değerlendirilmesinin müzakeresi gibi doğrudan ve dolaylı faydaları oluyor. Etkinliğimize katılan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

İlçeler arasında mini bir futbol turnuvasının da yapıldığı piknikte kazanan dostluk ve kardeşlik oldu.

Üyelerin büyük bir memnuniyetle ayrıldığı pikniğin sonraki yıllarda tekrar edilerek gelenekselleşmesi talep edildi.

CİHAN

Yorumlar