Aktif-Sen'den üyelerine moral-motivasyon etkinliği

Aktif Eğitimciler Sendikası Çorum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte eğitimciler bir araya geldi. Sıklık Mesire alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda eğitimci ve aileleri katıldı. Sendika tarafından zaman zaman yapılan etkinlikler...

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Sen'den üyelerine moral-motivasyon etkinliği

Aktif Eğitimciler Sendikası Çorum İl Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte eğitimciler bir araya geldi. Sıklık Mesire alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda eğitimci ve aileleri katıldı.

Sendika tarafından zaman zaman yapılan etkinlikler hakkında bilgi veren Sendika İl Temsilcisi Adem Yücel ''Sendikamızın adı tesadüfen konulmuş bir isim değildir. Biz her alanda üyelerimizden aldığımız destekle aktif olma sözü ve gayretinde olarak, üyelerimizin sosyal kültürel ve diğer alanlarda da ihtiyaçlarını giderme misyonu içinde bulunacağız.'' dedi.

Sadece üyelere değil her bir üyenin ailesi ve çocuklarının kendileri için çok değerli olduğunu söyleyen Yücel, sloganlarının 'Aktif eğitimciler, Aktif eşler ve Aktif çocuklar' diyerek toplumun her alanına hitap eden bir sendikacılık yapacaklarını kaydetti.

Maksatlarının eğitimin ve gündemin stres ve yoğunluğu içinden üyelerin moral ve motivasyon olarak rahatlatmak olduğunu dile getiren Yücel, ''Bu tür etkinliklerle bir araya gelerek tanış olacağız, birbirimizi daha iyi tanıyacağız ve bu moral ve motivasyonla eğitimde yeni bir soluk olacağız.'' dedi. CİHAN

Yorumlar