Aktif-Sen Samsun Emniyet Müdürü Yavuz’u ziyaret etti

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, üyelerle beraber İl Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Vedat Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Sen Samsun Emniyet Müdürü Yavuz’u ziyaret etti

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor, üyelerle beraber İl Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Vedat Yavuz’a nezaket ziyaretinde bulundu. Burada konuşan Zor, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümünü de kutlayarak, Yavuz’a yeni görevinde başarılar diledi.

Yeni kurulan bir sendika olduklarını ve üyelerinin haklarının korunması adına çaba sarfettiklerini, paydaşlarının sadece eğitim camiası olmadığını anlatan Şube Başkanı Zor, “Devletimizin güzide kurumlarının da her türlü görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Bu vesileyle Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümünde, canla başla çalışan tüm emniyet personelinin bu önemli gününü kutluyorum.” dedi. Sendika olarak eğitimin ve eğitimcilerin sıkıntılarına çözüm aradıklarını dile getirerek, bu bağlamda yapacakları faaliyetler hakkında Yavuz’a bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ise eğitimcilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarında başarılar diledi. CİHAN

Yorumlar