Aktif-Sen emekli öğretmenleri bir araya getirdi

Aktif-Sen Birecik Temsilciliği, daha önce ilçede öğretmenlik yapmış ve emekli olmuş öğretmenleri Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji'nde yemekte bir araya getirdi. Emekli öğretmenlerin hatırlanmalarından dolayı hem duygulu anları hem de...

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Sen emekli öğretmenleri bir araya getirdi

Aktif-Sen Birecik Temsilciliği, daha önce ilçede öğretmenlik yapmış ve emekli olmuş öğretmenleri Çağlayan Gül Aydın Mirkelam Koleji'nde yemekte bir araya getirdi. Emekli öğretmenlerin hatırlanmalarından dolayı hem duygulu anları hem de mutlulukları gözden kaçmadı.

Aktif-Sen Birecik Temsilcisi Mustafa Odabaşı, bu tür etkinlikler düzenleyeceklerini daha önceleri söylediklerini ifade etti. Odabaşı, "Emekli öğretmenlerin buluşma programı biz öğretmenleri de duygulandırdı. Çünkü ilçemizde uzun yıllar öğretmenlik yapmış değerli öğretmenler bir araya gelerek önceki yıllarını hatırladılar. Bu programı düzenleyerek ne kadar yararlı bir iş yaptığımızı öğretmenlerimizin gözlerinden anlıyoruz. Programımıza katılan herkese çok teşekkür ediyorum.“ şeklinde konuştu.

Emekli öğretmenler ise yıllar önceki öğretmenlik hatıralarından bahsettiler. Emekli öğretmenler, hatırlandıkları için Aktif-Sen Başkan ve üyelerine teşekkür ettiler. Program, öğretmenlere verilen yemek ikramı ve karanfil dağıtımı ile son buldu.

CİHAN

Yorumlar