Aktif Sen Başkanı Osman Bahçe: Bizim fişimizde ayakkabı kutusu yazmasın

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Başkanı Osman Bahçe, fişlemelerle ilgili olarak, "Bizim fişimizde ayakkabı kutusu yazmasın, arka odalardaki kasalar yazmasın, hırsızlıklar yazmasın.

Google Haberlere Abone ol
Aktif Sen Başkanı Osman Bahçe: Bizim fişimizde ayakkabı kutusu yazmasın

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Başkanı Osman Bahçe, fişlemelerle ilgili olarak, "Bizim fişimizde ayakkabı kutusu yazmasın, arka odalardaki kasalar yazmasın, hırsızlıklar yazmasın." dedi.

Aktif-Sen Başkanı Osman Bahçe, sendika tanıtım toplantısında eğitim çalışanları ile Gaziantep Cahit Nakıboğlu Koleji’nde bir araya geldi. Kamu kurum ve kuruluşlardaki fişlenme olaylarına dikkat çeken Osman Bahçe, “Artık fişlemeler her renkten var. Sadece Milli Eğitim Bakanlığı ile de sınırlı değil. En son Maliye Bakanlığı’nda da 3 renkli fişleme çıktı. Namaz kılanların fişlendiği, kurban kesenlerin fişlendiği, pazartesi ve perşembe günleri oruç tutanların fişlendiği, maaşından 5 liralık Suriye ve Somali’ye yardım edenin fişlendiği, Sakal-ı Şerif’i ziyaret edenin fişlendiği bir ortamda siz hala fişlenmediyseniz, Allah sizi affetsin. Hepimizin bahsi edilmiş konularda fişlenmemiş olmamız lazım zaten.” açıklamalarına yer verdi.

Fişlenmeden endişe duymadıklarını ifade eden Bahçe, okul müdürlerini fişleyerek devletin o kişileri görevden almaları durumunda müdürlerin öğretmen yapılmasının utanç verici bir şey olmadığına dikkat çekti. Bahçe, "Bizim fişimizde ayakkabı kutusu yazmasın, arka odalardaki kasalar yazmasın, hırsızlıklar yazmasın." diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar