AKTİF SEN atanan öğretmenleri karşıladı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİF SEN) Şanlıurfa’ya atanan öğretmenleri otogarda karşıladı.

Google Haberlere Abone ol
AKTİF SEN atanan öğretmenleri karşıladı

Aktif Eğitimciler Sendikası (AKTİF SEN) Şanlıurfa’ya atanan öğretmenleri otogarda karşıladı.

    Milli Eğitim Bakanlığı'nın son ataması ile Şanlıurfa’ya bin 200 öğretmen geldi. En çok öğretmenin atandığı illerden biri olan Şanlıurfa’ya gelen öğretmenler otogarda Aktif Sen üyeleri tarafından karşılandı. Yabancılık çeken öğretmenlerin kente adaptasyon sağlaması için sendika üyeleri rehberlik hizmeti sundu. Sendika gönüllüleri tarafından çiçeği burnundaki öğretmenlere şehri tanıma adına ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yerlerle ilgili tüm bilgileri içeren dosya verildi.

    Aktif Sen üyesi Osman Çakmak öğretmenlere göreve başlama, ulaşım, konaklama ihtiyacı konularında yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi. Şanlıurfa’yı tanıtan haritalı dosya ve kalem gibi hediyeler takdim ettiklerini dile getiren Çakmak, sendika olarak kenti güzel tanıtmak adına gerekli özen gösterilmeye çalıştıklarını ifade etti.
Çakmak, “Bölgemizin öğrenci potansiyeli bakımından Türkiye’de ilk sırada yer alıyor. Yeni atanan öğretmenlere, çocuklarımızın eğitim ve öğretiminde üzerlerine büyük bir sorunluluk düşüyor. Öğretmenlerinizin karşılaşabilecekleri sıkıntıların giderilmesi için sendikamız çalışmalarına aralıksız devam edecektir. Öğretmen arkadaşlarımız göreve yeni başlamanın heyecanıyla çalışarak, bölgemizde görülen sıkıntıların üstesinden geleceklerdir.” dedi.

    Çakmak, atanan öğretmenlere yeni görev yerlerinde başarılı olmalarını ve Şanlıurfa da güzel günler geçirmelerini temenni ettiklerini aktardı. CİHAN

Yorumlar