Aktif Eğitimciler Sendikası'nın üye sayısı artmaya devam ediyor

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciği, 22 Kasım 2013 tarihinde açılmasına rağmen kısa sürede 380 üye sayısına ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitimciler Sendikası'nın üye sayısı artmaya devam ediyor

Aktif Eğitimciler Sendikası Isparta Temsilciği, 22 Kasım 2013 tarihinde açılmasına rağmen kısa sürede 380 üye sayısına ulaştı. Üye sayılarının her geçen gün arttığını belirten Sendika Temsicisi Kemal Aydın, bu doğrultuda 5-6 Nisan 2014 tarihinde Alanya’da 2 günlük otel programından sonra da eğitim çalıştayı düzenleyeceklerini söyledi.

Aydın, birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek, beden ve zihin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla 13 Nisan pazar günü Gelincik Dağı eteklerinde doğa yürüyüşü ve piknik düzenlediklerini kaydetti. Bundan sonra üyelerinden gelen talepler doğrultusunda sosyal faaliyetlerin artarak devam edeceğine belirten Aydın, "Büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılımıyla gerçekleşeceğine ve büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine millî ruh ve millî düşüncenin; egonun yerine diğergamlık ve kollektif şuurun geçeceği, birbirini tanımayan fertlerin, kendileri gibi kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin ictimaî bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçlamaktadır." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar