Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri piknikte buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, Seydişehir Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte buluştu. Seydişehir Kuğulu Park Mesire Alanı’nda gerçekleşen aileli pikniğine Aktif Eğitimciler Sendikası Konya Temsilcisi Salih Uysal, yönetim...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri piknikte buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, Seydişehir Temsilciliği tarafından düzenlenen piknikte buluştu. Seydişehir Kuğulu Park Mesire Alanı’nda gerçekleşen aileli pikniğine Aktif Eğitimciler Sendikası Konya Temsilcisi Salih Uysal, yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Türkiye genelinde 30 bin, Konya’da bin 34, Seydişehir de ise 45 üyesi bulunan sendik hakkında bilgi veren Sendika Seydişehir Fahri Temsilcisi İsmail Zambakçı, sendikalarının kuruluş amacının büyük millet olma şuurunun bütün fertlerin topyekûn katılıyla gerçekleşeceğine vurgu yaptı ve şunları ekledi: “Büyük hedeflere küçük fakat samimi adımlarla yürüneceğine inanan Aktif Eğitimciler Sendikası, şahsi arzuların yerine milli ruh ve milli düşüncenin, egonun yerine diğergâmlık kendileri kimselerin varlıklarını hissedeceği ve hemen herkesin ictimai bir varlık olduğunu yeniden duyup yaşayacağı dönem için birleştirici ve yumuşatıcı bir harç olarak çalışmayı amaçlar. Bizler yaşatmak için yaşamayı hak ararken de hiç kimseyi üzmeden, kırmadan, dökmeden, incitmeden hak aramayı düstur edinen eğitimcileriz." dedi.

Sendikanın Türkiye genelinde 6 aylık gibi kısa bir süre içerisinde 77 adet temsilciliğe ulaştığını ifade eden Konya Temsilcisi Salih Uysal, Konya temsilciliğinin ise ülke genelinde açılan 2.şube olmasına dikkat çekti.

Uysal sözlerine şöyle devam etti: “Anadolu’nun manevi mimarlarından Mevlana Celaleddin Rumi’nin ‘Gel gel ne olursan ol gel’ çağrısı, insanları kaynaştırarak, sevgi ve barış içinde yaşamalarını mümkün kılmış ve bu felsefe bu gün şehrimiz Konya’yı barış ve kardeşliğin başkenti yapmıştır. Sendika olarak insanımız arasında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun güçlendirilerek, daha güzel ve yaşanabilir yarınların inşasını sağlayabilecek birleştirici ve bütünleştirici bir harç görevi görmek maksadıyla çıktığımız bu yolda sesimize ses veren on binlerce üyemize şükranlarımı sunuyorum." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar