Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, dağ yürüyüşüyle stres attı

Eskişehir Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, dağ yürüyüşü ve piknikle stres attı.     Sendikanın Eskişehir'e bağlı okullarda görev yapan öğretmenleri, Bilecik Pazaryeri Bozcamurat mevkiinde yaptıkları dağ yürüyüşüyle...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, dağ yürüyüşüyle stres attı

Eskişehir Aktif Eğitimciler Sendikası üyeleri, dağ yürüyüşü ve piknikle stres attı.

    Sendikanın Eskişehir'e bağlı okullarda görev yapan öğretmenleri, Bilecik Pazaryeri Bozcamurat mevkiinde yaptıkları dağ yürüyüşüyle stres attı. Ormanlık alanda yürüyüş yapan üyeler bir gün bile olsa şehrin stresinden kurtulmanın mutluluğunu yaşadı. Uzun ve yorucu yürüyüşten sonra piknik alanda yiyeceklerini yiyen üyeler doyumsuz bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

    Aktif Eğitimciler Sendikası İl Temsilcisi Murat Gürcan, "Bu ve bunun gibi programlar sayesinde öğretmenlerimizi hem okulun stresli ortamından bir nebzede olsa ayırmak ve öğretmenlerimize dağ havası ve temiz havayla moral ve motivasyon sağlamaktayız. sendika olarak bunlara benzer programlarımız devam edecek." dedi.

    Ayrıca, sendikanın kadın kolları üyeleri de boş durmayarak Eskişehir'de bir kafede bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

CİHAN

Yorumlar