Aktif Eğitimciler Sendikası, kitap bastırmak isteyen öğretmenlere destek olacak

Türkiye genelinde 27 bin 500 üyeye ulaştıklarının bilgisini veren Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Selim Biçer, birçok yeni projeleri hayata geçireceklerinin bilgisini verdi. Bu kapsamda Aktif Yazarlar Topluluğu oluşturacaklarını...

Google Haberlere Abone ol
Aktif Eğitimciler Sendikası, kitap bastırmak isteyen öğretmenlere destek olacak

Türkiye genelinde 27 bin 500 üyeye ulaştıklarının bilgisini veren Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Selim Biçer, birçok yeni projeleri hayata geçireceklerinin bilgisini verdi. Bu kapsamda Aktif Yazarlar Topluluğu oluşturacaklarını belirten Biçer, kitap çıkarmak isteyen öğretmenlere destek vereceklerini açıkladı.

Aktif Eğitimciler Sendikası Gaziantep Şubesi üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. Sendika olarak yapılacak projeler hakkında bilgi veren Biçer, yetenekli öğretmenlere destek çıkacaklarını ifade etti. İlk olarak Aktif Yazarlar Topluluğu oluşturacaklarının bilgisini veren Selim Biçer, “Öğretmen arkadaşlarımızın yeteneklerini değerlendirmek istiyoruz. Aktif yazarlar topluluğu oluşturarak, arkadaşlarımızdan eli kalem tutan, makale, deneme, roman, öykü, anı yazan öğretmenlerimizin eserlerini basılı hale getirmek istiyoruz. Öğretmenlerimiz kendi çabaları ile bir kitap basamıyorsa, sendika olarak sahip çıkacağız. Onların eserlerini basarak, öğretmenlerimizi teşvik edeceğiz.” dedi.

Biçer, Aktif Sanat Topluluğu oluşturarak yetenekli öğretmenlerin fotoğraf, resim gibi çalışmalarını Türkiye genelinde sergilere çıkaracaklarını dile getirdi. Bilindik sendika anlayışını kırmak istediklerine vurgu yapan Biçer, “Sendikalar deyince akla Kızılay'da polisten cop yiyen anlayışı var. Ama Aktif Eğitim Sendikası denilince akla üyelerine yatırım yapan, üyelerine eğitim ve öğretim anlamında yetiştiren, eğitimin sorunlarına çözüm üreten bir sendika gelecek.” diye konuştu.

Bunun yanında 'aktıfoğretmen.tv' ve 'ortakakılnoktaları.com' isimli web sitesi kuracaklarına dikkat çeken Biçer, “Öğretmen arkadaşlarımızın derslerinde ihtiyaç duydukları materyalleri video halinde koyacağız. Bütün branşlarda ihtiyaç duyulan eğitim vidoalarını üyelerimiz ile paylaşacağız.” açıklamalarına yer verdi. CİHAN

Yorumlar